За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Бунгала Los Almendros са категоризирани с 3* и представляват привилигирован комплекс за настаняване с ексклузивитет, специално ориентиран към хора от гей общността. Бунгалата се намират в Плая дел Инглес, на 600 м от дюните Маспаломас, на няколко минути пеша от търговския център Jumbo и Avenue Tirajana, където се намират прекрасни ресторанти, гей барове и най-модерните кръчми. Los Almendros разполага с общ открит плувен басейн, снек-бар и фитнес зала. Плажът Маспаломас е на 200 м, а Плая дел Инглес - на 600 м.

Може да бъде организиран трансфер до летището на Гран Канария, което отсти на 27 км, като е осигурено и безплатно съхранение на багаж.

В стаите

Los Almendros разполага с 33 бунгала с една спалня, половината от тях са оборудвани с двойни легла, а другата половина с по две легла. Разполага с модерно и удобно обзавеждане, напълно оборудвана кухня, голяма баня, спалня с 2 легла или двойно легло и всекидневна, както и климатик, сейф и два телевизора, инсталирани в хола и в спалнята, и двете свързани към най-добрите европейски канали и два гей / лесбийски (18+) канала. Максимален капацитет на помещение - двама души.

На територията на хотела

Комплексът е добре поддържан, предлага безупречно почистване, удобни бунгала и гостоприемството на персонала на Los Almendros. В Лос Алмендрос можете да решите дали искате да се насладите на релаксиращата атмосфера и интимността на нашите бунгала и обширни тропически градини или, ако предпочитате, можете да се възползвате от почивката си за създаване на приятели от различни националности, които можете да си прекарате чудесно например в нашия плувен басейн или в XXL джакузи. 

Основната цел е да се гарантира най-висока свобода на клиентите и да избират в рамките на хотелските различни опции, без никакви проблеми.

Плаж

Playa de Maspalomas

Маспаломас е просто красив плаж, който просто трябва да се види!
Финият бял пясък и изваяните от вятъра дюни, разположени срещу синия океан, са наистина невероятна гледка. Разбира се, този прекрасен плаж е популярен и ще бъде доста населен, особено където са разположени шезлонгите.
До дюните може да се стигне, като се премине през голям сводест вход на Авенида де Тирахана. Вървите по къса пътека и ще бъдете на правилното място. Не забравяйте да си вземете кърпа и джапанки, тъй като пясъкът може да се нагрее много. На всеки 100-ина метра има павилиони, в които се продават напитки.

Плажът Маспаломас е разделен на четири зони: първата е идеална за семейства и деца, втората и четвъртата са нудистки зони, а третата е популярна сред гей общността.

Playa del Inglés 

Граничещ с плажовете на Сан Агустин на изток и Маспаломас на запад, 2,7-километровия Плая дел Инглес има претенциите, че е един от най-известните плажове в Европа. Този пълен с развлечения и слънчев плаж предлага всякакви развлекателни и спортни дейности, включително водни ски, ветроходство, уиндсърф, водни ски и много др.

По плажа има изобилие от обществени удобства и душове, както и павилиони за продажба на студени напитки, сладоледи и други освежителни напитки. След плаж може да се разходите по атрактивната пешеходна алея, Paseo Costa Canaria, която е облицована с буйна тропическа флора и луксозни вили. Разположена е в непосредствена близост до плажа, свързвайки Плая де лас Бурас на изток с началото на пясъчните дюни Маспаломас. В близост до дюните има нудистки район и секция, която е популярна сред гей общността близо до Bar 7.

Забавление

Los Almendors предлага солариум и джакузи. Срещу допълнително заплащане се предлагат масажни услуги и сауна.
Може да бъде организиран трансфер до летището и е осигурено безплатно съхранение на багаж.

Оценки и коментари